Share

Пакети за лечение

През нашия уебсайт може да резервирате както 21-дневен лечебен пакет, така и 14-дневен, включващ настаняване на база пълен пансион (закуска, обяд и вечеря) и лечебни процедури за 21/14 дни, двупосочен самолетен билет Истанбул-Сивас-Истанбул, безплатен трансфер от летището в Сивас до термалния център и обратно, придружаване и регистрация. Разбира се, тези пакети са примерни и могат да бъдат приспособени към изискванията на пациентите. За да създадете индивидуален пакет съобразно Вашите потребностите моля използвайте нашата резервационна форма.

Описание на стандартен пакет

През първия ден ще хванете вътрешен полет от международното летище Ататюрк до летището в Сивас, където ще бъдете посрещнати от английско говорящ представител и ще бъдете отведени с частен трансфер до термалния център Балъклъ, където ще бъдете настанени за 21(14) дни. Настаняването е на база пълен пансион, като включва закуска-обяд-вечеря и лечебни процедури. Ако се изморите от лечението и престоят във водните басейни Ви дотегне, може да се възползвате от дневните екскурзии до Сивас и Дивриги. На 22-ия (15-ия) ден ще бъдете транспортирани от термалния център до летището в Сивас, където с вътрешен полет ще пристигнете в Истанбул, където ще можете да хванете своя обратен полет за дома. Ако се нуждаете от нощувка, транспорт или друга допълнителна услуга по време на престоя си в Истанбул или в Кангал винаги можете да разчитате на нас.

забележете*

Силно препоръчително е пациенти, които искат да постигнат най-добри резултати от лечението, да резервират 21-дневен пакет.

Пренощуване в Истанбул

Имайте в предвид това, че е напълно възможно разписанието на Вашия международен полет да не съвпадне с това на вътрешния полет за Сивас и може да се наложи да пренощувате в Истанбул, за да можете да започнете лечението си веднага на следващия ден. Ако Вие се нуждаете от трансфер, местен гид или хотелско настаняване в Истанбул, нашият екип е готов веднага да Ви окаже съдействие. Пренощуването в Истанбул включва посрещане на летището в Истанбул, трансфер от летището до хотела, нощувка в хотел в Истанбул по избор на клиента, трансфер от хотела до летището. За да резервирате лечебен пакет включващ нощувка в хотел, моля използвайте нашата резервационна форма.

За да направите пътуването си до Турция още по-незабравимо, горещо Ви препоръчваме да резервирате едно от нашите специални еднодневни екскурзии или обиколни пътувания до Истанбул и Кападокия, след напускане на термалния спа-център Балъклъ. (моля попитайте за цени).

Резервирай лечебен пакет от тук